Для пом'якшення спирту підходить звичайний цукор як із буряків, так і з тростини. За наявності можна скористатися фруктозою чи глюкозою. На 1 літр горілки вистачить половини столової ложки цукру чи 15 мл 40-відсоткової глюкози. Дістати її можна в ампулах в аптеці.
Просто додайте в пиво щіпку солі, від цього воно стане менш гірким. Або спробуйте популярний південно-американський метод: додайте до пива сік половини лимона (можна взяти і лайм) і трохи солі.2. Пиво
- дешеве пиво;
- сіль;
- лимон.
Oct 7, 2017
Якою водою розбавляти спирт Заводські умови використовують м'яку воду, яка містить мінімум солей. Відповідно до ГОСТу, їх має бути не більше ніж 2 мг/л. У водопровідної води цей показник може бути у 8 разів більшим. Не набагато краще колодязна та джерельна вода.