Цибулевим порошком посипають бутерброди, салати. Такий порошок додають у будь-які соуси, коли потрібна ненав'язлива присутність. цибулі. Цілі цибулинні кільця кладуть у підливу та рагу. Якщо сушений овоч призначений для першого страви, кільця зминають у руці: вони з хрускотом кришаться і ламаються.
Хрумкі, ароматні та дуже смачні цибульні шматочки можна додавати до картоплі, м'яса, в бургери, салати та закуски. Спробуйте! Сушена смажена цибуля добре зберігається, але тільки в холодильнику в герметичному посуді. Саме так збережуться його хрумкі властивості та рослинна олія не згіркне.
Термін придатності сушеної цибулі практично не обмежений, чим більше термін зберігання, тим сильніша його корисна дія, смаковий фон і аромат, що дозволяє набувати і зберігати досить великі обсяги цього продукту.