Актуальні поради Українцям Чи потрібно яйце у ​​фарш для фрикадельок

Чи потрібно яйце у ​​фарш для фрикадельок

Ставимо на півгодини в холодильник – так фрикадельки краще ліпитимуться. Для більшої ніжності можна додати у фарш розмочу у молоці скибочку батона. Яйце в фарш не рекомендую класти, воно додасть зайву каламутність бульйону. Так само і борошно, кульки зліпляться і без нього", – радить стриянка.22 лют. 2013 р.

І маленький лайфхак насамкінець: покладіть фрикадельки на 15 хвилин у морозилку перед тим, як відправити в киплячу воду. Вони застигнуть і не розваляться.

Ідеальні фрикадельки вийдуть, якщо ви додасте до фаршу картоплю. Її потрібно натерти на дрібну тертку, та додати до фаршу. З цією складовою фарш стане щільнішим і фрикадельки, які ви приготуєте, триматимуть ідеально форму. Картопля зробить смак страви більш насиченішим.

Коли фарш все ще залишається рідким, його відправляють в холодильник для загустіння. Допоможе трохи вершкового масла або сала. Потрібно розтягнути марлю над каструлею, помістити в неї фарш, зав'язати і злегка віджати. Або просто покласти в друшляк.

Курячі фрикадельки в середньому варять 10 хвилин, а ось з м'яса індички – 15 хвилин. У випадку, коли було вирішено взяти фарш із свинини чи яловичини, то на варіння фрикадельок потрібно залишити 20 хвилин.

Разом із овочевою сумішшю в киплячий суп опустити підготовлені фрикадельки і варити 15-20 хвилин. За 10 хвилин до готовності суп посолити і додати лавровий лист, а перед тим, як зняти з плити, приправити дрібнорубаною зеленню.





Чи потрібне для фрикадельок яйце? Щоб фрикадельки вийшли ніжними, соковитими та однорідними, фарш слід пропустити через дрібні ґрати м’ясорубки. Ніколи не слід додавати у фарш яйце, інакше …

Related Post