Плоди маклюри мають округлу форму і зовні нагадують апельсин світло-зеленого відтінку.. Вони зазвичай дозрівають у середині осені, є досить великими за розміром (до 15 сантиметрів у діаметрі) і покриті зморшкуватою шкіркою.
«Адамове яблуко» Це великий плід, до 15 см у поперечнику, з зморшкуватою оранжево-зеленою шкірою, що за формою та забарвленням нагадує апельсин. Отруйний. При розрізанні ножем виділяється липка рідина – це чумацький сік, яким буквально просочені всі частини рослини.
Завдяки своєму унікальному хімічному складу, маклюра володіє найпотужнішими антиоксидантними, бактерицидними, протисклеротичними та протиканцерогенними властивостями. Це один із кращих імуномодуляторів, антиоксидантів, вона чудово впливає на судини та капіляри.
Зовні плоди маклюри покриті клейким складом, що важко змивається, тому збір урожаю проводять в рукавичках. Дозрівають плоди у жовтні.