Актуальні поради Українцям Як правильно смажити волоські горіхи в шкаралупі?

Як правильно смажити волоські горіхи в шкаралупі?

Підготуйте лист, застелявши його алюмінієвою фольгою або пергаментним папером. Щоб волоські горіхи поступово приготувалися, розкладіть їх в один шар. Смажте волоські горіхи до коричневого кольору. При цій температурі горіхи необхідно смажити лише 5–10 хвилин, особливо якщо це дрібні шматки.

Посмажити волоські горіхи можна в сковороді, у мікрохвильовій печі або в духовці. Поставте сковороду на слабкий вогонь, трохи нагрійте і всипте в неї очищені ядра. Протягом 20-25 хвилин перемішуйте лопаткою, поки вони не набудуть потрібного смаку.

3 способи обсмажування горіхів: на сковороді, в мікрохвильовій печі та в духовці. Розповідаємо який краще і чому

  1. 1 спосіб. Обсмаження на сковороді Обжарка на попередньо розігрітій сковороді 1-5 хв. …
  2. 2 спосіб. Обсмажування в печі-свч 3-5 хв. …
  3. 3 спосіб. Обсмаження в духовці 8-12 хв.

Oct 12, 2020

Замочування допомагає знизити рівень цієї кислоти та отримати більше корисних речовин. Коли насіння контактує з водою, змінюється їх склад: збільшується кількість вітамінів та антиоксидантів. Відсутність фітинової кислоти допомагає горіхам краще засвоїтися в кишечнику, мінімізує наслідки у вигляді здуття та тяжкості.

Related Post

Як лікувати вірусні інфекції у кішок?Як лікувати вірусні інфекції у кішок?

Клінічно захворювання проявляється чханням, рясними виділеннями з носа й очей, слинотечею, хрипами, підвищенням температури, апатією, відмовою від корму. Шляхом передачі можуть бути інфіковане повітря, корми, предмети догляду, транспортні засоби, а