Актуальні поради Українцям Як зробити так, щоб бісквіт не впав?

Як зробити так, щоб бісквіт не впав?

Структура бісквіта досить ніжна, тому при різкому охолодженні лопаються бульбашки з повітрям. Саме вони змушують корж бути пишним, красивим і високим. Вирішується проблема досить просто: треба залишити основу прямо у формі всередині духовки, щоб бісквіт не осів.

Під час нагрівання відбувається розширення молекул повітря, зсередини бісквіт піднімається. Але якщо ми відкриваємо духовку, різко знижується температура, повітря в тісті стискається, відповідно, бісквіт опадає.

Чому провалюється середина бісквіта під час випікання Недостатньо збиті яйця. Це найпоширеніша помилка, якої припускаються кондитери-початківці. Перше, що важливо розуміти – це те, що ми ніколи не орієнтуємося на час збивання! У всіх різні міксери: планетраний або ручний, потужний або слабкий.

Related Post

Що таке гіроскоп у телефонахЩо таке гіроскоп у телефонах

Гіроорієнтатор: гіроскопічний пристрій для визначення місця розташування об'єкта і параметрів його руху. Застосовують в авіації, космонавтиці, мореплаванні. Датчик гіроскопа Принцип роботи датчика гіроскопа Сила Коріоліса або ефект Коріоліса використовується для

Навіщо застосовують таблетки німесулід?Навіщо застосовують таблетки німесулід?

больовий синдром при захворюваннях опорно-рухового апарату, а також больовий синдром при травмах опорно-рухового апарату; суглобовий синдром при загостренні подагри; псоріатичний артрит; больовий синдром різного походження: альгодисменорея, зубний біль, головний біль,