Напій має м'який та легкий смак з відтінками білих сортів винограду та горіховим присмаком на фініші.. Добре поєднується з гострими та витриманими сирами. Пити мартіні можна як у чистому вигляді, так і розбавляючи його газованою водою, соками, лимонадом, содовою або тоніком.10 Aug 2021
MARTINI
- Bianco – білий, з ніжним смаком цитрусових;
- Rosato – рожевий на основі білого та червоного вина з мускатним горіхом;
- Rosso – класичний червоний з італійськими травами та карамеллю;
- D'Oro – легкий, з відтінками мускатного горіха, ванілі та спецій;
- Fiero – червоний, з домінуючими нотками апельсинів у смаку;
Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його не обов'язково. Підкреслити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир. При подачі в барах та ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою їх можна вживати як закуску.
Мартіні Б'янко – Найпопулярніший вермут відомого італійського виробника. Цей напій має світло-солом'яний колір, має оригінальний смаком, В якому гіркуватість і терпкість гармонійно поєднується з солодкими нотами. У м'якому ароматі домінують лучні трави, прянощі та ваніль.