Актуальні поради Українцям Навіщо використовується шафран?

Навіщо використовується шафран?

Шафран – це одна з найпопулярніших приправ в Іспанії, особливо до більшості страв з рису. Шафран надає стравам дуже характерного червоного кольору. Його можна додавати в десерти, макарони, він добре підходить і до м'яса, і до риби, але найчастіше в Іспанії шафран кладуть в паелью.Aug 14, 2018

У китайській та аюрведичній медицині шафран часто використовується як спазмолітик, стимулятор кровообігу та прискорення обміну речовин. Відомо, що чай із шафраном допомагає при атеросклерозі, метеоризмі та деяких розладах кишечника. З давніх часів шафран відомий як афродизіак.

На сході шафран обов'язково додають у плов, бульйони з баранини та молодих ягнят. Перед тим як додавати шафран у блюдо, його нитки замочують у молоці чи воді, щоб краще проявились аромат та колір прянощі. В медицині шафран використовують для виготовлення настоянок та очних крапель.

Шафран – відмінний спазмолітик, протисудомний, сечогінний та протизапальний засіб. Допомагає швидко усунути похмільний синдром, покращує пам'ять, нормалізує травлення, посилює потенцію у чоловіків.

Related Post

Як знизити градус у вині?Як знизити градус у вині?

Єдиний варіант – додати цукор. Використовувати воду чи сік можна лише безпосередньо перед вживанням вина (розбавляти у келиху), інакше напій зіпсується.Feb 29, 2016 Внесення води на дозріванні або зберіганні призводить