Охолоджений паску треба прибрати в прохолодне місце подалі від сонячних променів, попередньо прикривши його рушником. Якщо Ви плануєте зберігати паски довше 4 днів, можна їх покласти в поліетиленові пакети або обгорнути рушником, а потім прибрати в емальовану каструлю. При такому зберіганні вони черствіють повільніше.
72 години зберігати за рівномірної температури не нижче 6ºС ізольовано від джерел сильного нагріву або охолодження. Термін зберігання: 72 години – в упаковці, 24 години – без упаковки. Так само випускається в паперових формах різного вагу, упакований у поліпропіленовий пакет.
Охолоджувати готові паски краще на боці: виймаєте паски з духовки, укладаєте на бік на решітку і залишаєте в положенні, поки дно повністю не охолоне.
Заморожування шматочків паски Шматочки паски також добре піддаються заморозку, їх можна, можливо заморожувати порційно, щоб з'їсти на сніданок чи полудень. Шматочки паски ретельно загорнути в харчову плівку або скласти поліетиленовий пакет і щільно зав'язати. Підписати етикетку із зазначенням виду паски та датою заморозки.