Як варити макарони, щоб вони не злипалися – прості поради Спочатку потрібно поставити воду на вогонь, додати сіль і почекати, поки вона закипить. Тільки після цього поміщати у воду макарони, зменшити вогонь до помірного і періодично помішувати, щоб вони не злипалися.
Завдяки солі гарнір добре провариться, але залишиться в міру твердим. Сіль слід додавати в киплячу воду – вона повинна її увібрати в себе. А тільки після цього класти самі макарони.
З розрахунку на 450 г макаронних виробів використовують 4,5 літрів води та 1 столову ложку солі. Пропорції запам'ятати легко — на 100 г засипки розраховувати 1 літр води. Ставлять посудину на вогонь і чекають коли закипить.
Час варіння може відрізнятися в залежності від виробника, але ця інформація завжди вказана на упаковці. Після потрібно відкинути їх на друшляк. Коли вся вода стече, ми додаємо вершкове масло.
Коли правильно солити воду для пасти? Виявляється, відповідь на це питання не є однозначною. Ідеальний час для соління води – це коли вона закипає, безпосередньо перед тим, як засипати макарони, – каже Боні.
продукти куряче філе — 300 гр., 1 морква, 1 невелика цибулина, 1 стакан вермішелі, спеції і зелень — за смаком. приготування вермішелевого супу вермішель відварити і промити. курку відварити, викласти з бульйону, остудити, дрібно нарізати і повернути в бульйон. Терту моркву і дрібно …