Для збереження теплоти страви достатньо 100-150 Вт, а для розморожування – 900 Вт. Щоб приготувати повноцінну страву, потужність має бути до 1400 Вт. Більшість сучасних моделей мають потужність від 700 до 1000 Вт..Jun 28, 2019
1 500 ват Як дізнатися потужність мікрохвильової печі Як правило, показник потужності коливається від 600 до 1500 ватів. Нерідко значення є у назві моделі.
повільне приготування чи розігрів: 550–700 Вт; швидке приготування або розігрів: 800-900 Вт; розігрів, розморожування або виготовлення напівфабрикату: 400–900 Вт; приготування повноцінної страви: до 1400 Вт.
Зазвичай покупці вибирають моделі, розраховані на 800-1000 Вт. Вони прогрівають їжу до 100 градусів лише за 1 хвилину. Для нагрівання до 50 градусів знадобиться півхвилини. Максимальна температура всередині камери, точніше, страв, що знаходяться в ній, не перевищує 100-110 градусів.