Візьміть дві ємності різного діаметра та помістіть одну в іншу. У більший за розміром посуд налийте воду, у менший – покладіть масло. Поставте конструкцію на вогонь і чекайте, поки вода закипить. Поступово масло почне танути під дією гарячої водяної пари.Sep 20, 2018
Потрібно просто налити на хвилинку в склянку води окріп, а потім швидко гарячою склянкою накрити шматочок олії. Буквально за хвилини воно готове до намазування на хліб будь-якої твердості.
Через 15-20 хвилин, коли піна перестане утворюватися, обережно перелийте масло в іншу каструлю, так, щоб не злити туди осад, що утворився – якщо масло залишити у першій каструлі, осад почне горіти та зіпсує смак.
Покладіть шматочок у гарячу воду: молочний продукт розтане на поверхні, перетворившись на неоднорідну напівпрозору калюжку, маргарин ляже густим щільним шаром. Якщо потім розмішати воду, олія розчиниться, А маргарин просто розпадеться на дрібні частинки, залишивши воду прозорою. Заморозьте брикет протягом 3 годин.