Правильно зберігати сухарі можна практично будь-де з рівнем вологості 70-75% і температурою 0°С -+20°С. Якщо вони зроблені з хліба, краще тримати їх у пакетах із паперу чи полотняних мішечках. Деякі господині використовують для зберігання сухарів хлібниці та спеціальні контейнери для сушок. Mar 3, 2022
Сухарі із хліба краще зберігати у паперових пакетах або полотняних мішечках. Найкращий варіант – старі наволочки на подушки. А от зберігати у закритому поліетиленовому пакеті не слід. Сухарі адже там не зможуть "дихати".
Зберігати сухарі в домашніх умовах можна протягом декількох місяців, якщо дотримуватися кількох простих правил: зберігати їх потрібно окремо від свіжих хлібобулочних виробів за умов температури 0°С -+20°С. Рівень вологості не повинен перевищувати 75%.
Зберігання сухарів Правильно приготовлені сухарики – продукт, що практично не псується, в сухому темному приміщенні їх можна зберігати кілька років. Для цього повністю охолоні шматочки потрібно скласти в мішечок тканини, зав'язати і скласти в шафку для зберігання.