Ми рекомендуємо приймати його тричі на день під час їжі, по 1-2 чайні ложки. Кунжутну олію має приємний аромат і особливий горіховий смак, а тому стане чудовою заправкою для овочевих салатів і холодних страв.
Цілющі властивості кунжутної олії:
- уповільнення старіння клітин волосся, шкіри, нігтів;
- поліпшення згортання крові;
- зміцнення серцево-судинної системи;
- нормалізація тиску;
- зменшення спазмів судин головного мозку;
- полегшення стану у період менструації;
- зниження рівня холестерину;
Воно покращує склад крові, збільшує число тромбоцитів і впливає на згортання, позитивно відбиваючись на роботі серцево-судинної системи. Завдяки нормалізації метаболізму та травлення масло ефективно при захворюваннях підшлункової залози, печінки.