Актуальні поради Українцям Як зрозуміти що курячі ніжки готові?

Як зрозуміти що курячі ніжки готові?

Якщо курка ціла, зазвичай протикають між гомілкою та грудкою. Не проколюйте м’ясо наскрізь і не зачіпайте кістки. Дочекайтеся, коли стрілка або цифри на приладі стабілізуються. Якщо термометр показує 74 °C, значить, курка готова .Apr 26, 2020

4. Щоб перевірити готовність курячих ніжок, проколіть м’ясо ножем і злегка натисніть на нього. Якщо з’явилася прозора рідина, значить страва готова. Якщо сік має рожево-червоний відтінок, значить м’ясо всередині сире.

М’ясо свіжої сирої курки має рожевий колір, який із часом починає тьмяніти. У непридатної для вживання в їжу птиці м’ясо сірого кольору, іноді також на тушці проступають жовті плями. При термічній обробці зіпсоване м’ясо не буде світлішати, залишаючись такого ж сірого відтінку. Запах.

Щоб визначити готовність курки, потрібно вставити щуп у найтовстішу її частину. Не треба проколювати м’ясо наскрізь і зачіпати кістки. Коли показники на приладі стабілізуються і термометр показуватиме 74 °C – це означає, що курка готова. Робимо це в найтовстішому місці або поруч із кісткою.

Related Post

Як розрахувати трудомісткість трудових ресурсів?Як розрахувати трудомісткість трудових ресурсів?

Щоб знайти коефіцієнт трудомісткості, треба взяти час, який потрібно для виробництва однієї одиниці продукту, і розділити його на обсяг товару, що випускається. Обов'язково перед початком роботи потрібно визначити період, в

Як прожарити електроди перед зварюванням?Як прожарити електроди перед зварюванням?

При якій температурі прожарити електроди ? Усе залежить від типу електрода і типу обмазки. З рутиловим покриттям, загального призначення (Е-38, Е42, Е-46) – 150… 270 °С протягом 1-1,5 години. Прожарити