Актуальні поради Українцям Як зробити тапіоки?

Як зробити тапіоки?

Налийте у велику каструлю 2,5 л води (об'єм води повинен дорівнювати 6-8 об'ємам тапіокі). Доведіть воду до кипіння і всипте в неї кульки тапіокі (250г). Перемішуйте вміст, поки тапіока не підніметься на поверхню води. Процес приготування на середньому вогні триватиме приблизно 25 хвилин.

Альтернативи крохмалю тапіокі

  • Корінь стрілки.
  • Картопляний крохмаль. …
  • Кукурудзяний крохмаль …
  • Рисова мука …
  • Борошно з маніоки.
  • Універсальне борошно (або цільна пшениця).
  • Суміші борошна без глютену.
  • Перли тапіока швидкого приготування чи Боба.

Найсмачнішою тапіока виходить при замочуванні у молоці. Для цього кульки необхідно залити склянкою киплячого молока і залишити так на кілька годин, щоб вони вбрали рідину і набрякли. Такий напівфабрикат можна додавати до різних десертів, деякі з яких дуже прості у приготуванні.

По суті, тапіока – Чистий вуглевод. за смаку вона схожа на солодку картоплю, на вигляд – на крохмаль, а насправді – безглютенова мука.

Related Post

Як Мерцалов дізнався прізвище чудового лікаря?Як Мерцалов дізнався прізвище чудового лікаря?

2. Мерцалови дізналися прізвище лікаря тоді, коли побачили пляшечку з ліками, на якій і було написано прізвище лікаря. Це прізвище – Пирогов. Прізвище чудового лікаря – Професор Пирогов – Мерцалови