Щоб отримати пишну піну, можна змішати по 1 ложці розчинного кава з цукром, додати 20 мл води і збивати отриману суміш доти, доки вона не змінить колір. Потім залити суміш 50-70 мл води та продовжити збивання до отримання щільної кремоподібної маси.
Френч-прес. Заповніть колбу пристрою теплим молоком на третину, опустіть фільтр френч-преса вниз і підніміть нагору. Швидко рухайте поршнем протягом 30-40 секунд. Молочна піна для кава готова.
Нам знадобиться банка з кришкою, що щільно закручується.
- Налийте холодне молоко на третину банки.
- Енергійно трясіть банку протягом 30 секунд. Об'єм молока збільшиться у 2 рази.
- Зніміть кришку і поставте банку в мікрохвильову піч. Погрійте 45 секунд на 600 Вт. Пінка трохи осяде, але стане щільний.
18 Бер 2016