Актуальні поради Українцям Як вибрати м'ясо для гуляшу?

Як вибрати м'ясо для гуляшу?

Якщо ви вирішили приготувати гуляш із яловичини за класичним рецептом, як його варили угорські пастухи, вибирайте свіжу грудинку, вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку з тонким шаром сала, але обов'язково від молодої тварини.

Тепер про те, яку частину свинини краще брати в залежності від кулінарних уподобань. Якщо плануєте приготувати гуляш, беріть корейку, філейний шматок, окіст. Також з них готують відбивні, гаряче, котлети. Для засолювання купіть гомілку, кермо (передня нога), реберця, шию і грудинку.

Чим більше м'язи задіяні у русі, тим грубіше м'ясо. Тому філейна частина яловичини вважається найніжнішою. З неї і роблять вирізку. Вона добре підходить для стейка.

Related Post

Навіщо Рінозол?Навіщо Рінозол?

Ринозол ® краплі 10 мл. Показання риніти, гайморити та синусити інфекційно-запального походження, в т.ч. год. із супутніми алергічними проявами.. Шляхом конкурентної блокади гістамінних H1-рецепторів препарат гальмує розвиток таких алергічних симптомів,

Яка може бути реакція на щеплення від кору?Яка може бути реакція на щеплення від кору?

Місцеві побічні явища: почервоніння, набрякання та біль у місці уколу. Загальні побічні явища: іноді з'являється висипання та підвищення температури на 5-12 день після щеплення (це приписується вірусу, що міститься у