4 місяці Термін придатності та умови зберігання – 4 місяці з дати виготовлення за температури від мінус 2С до плюс 4С. Після розтину зберігати при температурі від 0С до плюс 4С трохи більше 48 годин у межах терміну придатності.
Головні ознаки зіпсованого лосося
- Запах риби. Варто понюхати продукт. …
- Білий шар. Сира риба зіпсувалась, якщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. …
- Консистенція риби. Перед тим як готувати страву, вивчіть цей пункт. …
- Очі риби. …
- М'ясо. …
- Термін придатності.
Солону кільку рекомендується зберігати (у вакуумному контейнері) у морозилці. У такому вигляді вона лежить протягом 2-3 місяців. В основному відділенні холодильника солону кільку можна зберігати у скляній банці протягом 2-3 днів.