Солити відбивні рекомендуємо в той момент, коли утворилася золотиста скоринка. Досвідчені кулінари надають перевагу морській солі. Якщо йдеться про спеції, то радимо обмежитися чорним свіжомеленим перцем. Гарне м'ясо не потребує складних маніпуляцій.
курячі відбивні, як і з індички, смажаться з обох сторін по 3-4 хвилини; свинячі відбивні смажаться по 6-8 хвилин з обох сторін; відбивні з яловичини готуються по 5 хвилин з кожного боку.
Перекласти свинину в миску, посолити, поперчити, додати паприку і сушений часник. Влити трохи соняшникової олії, перемішати і залишити маринуватися мінімум на 30 хвилин. Розігріти сковороду, викласти на неї відбивні. Обсмажувати на сильному вогні з кожного боку по 5 хвилин.
Відбивні зі свинини. Стегно, лопатка й ошийок – ідеальне рішення для приготування страви. Хороша свинина відрізняється світло-рожевим відтінком. Обов'язкова наявність жирових вкраплень.
Шматок філе дістати з маринаду, спочатку вмочити в яйце, потім – у борошно. Викласти відбивну на гарячу сковороду й смажити на олії з двох боків до рум'яної скоринки. Приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
У найпростішому випадку — панірування робиться звичайної борошном або збитим яйцем з подальшим обсипанням сухим паніруванням. Крім поліпшення смаку і загального вигляду смаженого м'яса, панірування створює практично герметичну шкірку навколо продукту і не допускає витікання м'ясного соку під час смаження.
1. Досвідчені господині не радять зрізати жир з м`яса, адже майбутні відбивні вий1дуть сухими. Під час смаження сало плавиться і робить м`ясо соковитим.