Актуальні поради Українцям Як пастеризувати білки для глазурі?

Як пастеризувати білки для глазурі?

Доведіть температуру води до 60-65 градусів – для цього вам знадобиться термометр. Потім зніміть яйця і залиште на кілька хвилин: якщо температура води була 60-62 градуси – залишаємо на 4-5 хвилин, 63-65 градусів – на 2-3 хвилини. Після цього відразу ж опустіть яйця в холодну воду.

Купуйте яйця у перевірених місцях від виробників, які можуть забезпечити надійний санітарний контроль. Купуйте свіжі яйця (дивіться на штамп на яйці). Слідкуйте, щоб шкаралупа була ціла, без тріщин. Ретельно мийте яйця (перед тим як їх використовувати) в гарячій воді з милом.

Для цього потрібно вийняти їх із холодильника та залишити на пару годин на кухонному столі. Як варіант, якщо яйця вам потрібно терміново пастеризувати, але ви не вийняли їх з холодильника заздалегідь, покладіть яйця в каструльку з гарячою водою з-під крана і залиште хвилин на 15. І після цього приступайте до пастеризації.

Related Post

Як довго гоїться забій легені?Як довго гоїться забій легені?

Легкі забиття проходять самостійно протягом 2-5 діб. Період відновлення варіюється в межах 10-14 днів. Забита тканина легені не здатна поглинати кисень належним чином. Велика площа забиття може призвести до небезпечного

Як називається останній роман Валентина Пікуля?Як називається останній роман Валентина Пікуля?

Останній роман, над яким працював Пікуль аж до останніх днів "Барбаросса"присвячений подіям Другої світової війни.Jul 16, 2020 Валентин Пікуль – Майстер історичної прози. За довгі роки творчості він створив понад