Розміри каструль та їхня місткість Усі види каструль відрізняються сировиною, товщиною дна, формою ручок і дизайном. За розміром вони бувають маленькими, від 0,5 до 0,8 л, середніми – від 1,5 до 2,5 л і великими, куди сміливо входить 15-20 л рідини. Для пасерування овочів більше підходять 2-літрові ємності з алюмінію.Apr 10, 2019
До стандартного набору зазвичай входить 3 каструлі – маленька (можна у формі ковша з однією довгою ручкою), об’ємом 1,5 – 2 літри, використовується для варіння яєць, каші, картоплі, приготування соусів, розігріву їжі; середня – об’ємом 3 – 4,5 літри для приготування перших страв (у каструлі 3 літри виходить приблизно 4 – 6 л рідини, а також для пасисування овочів, овочів, овочів, …
Оскільки каструля являє собою прямий круговий циліндр, то її об’єм знаходитиметься за формулою: V = Sh, де S – площа основи циліндра (площа дна каструлі), h – висота циліндра (висота каструлі). Дно каструлі являє собою коло.
Відповідь: У розбіжності діаметрів дна посуду і конфорки індукційної плити нічого страшного немає. Нагрівання посуду відбувається завдяки магнітним властивостям дна і розмір конфорки має умовне значення. Щоб економити час, краще, щоб конфорка була за розміром більшою, ніж дно.