100 грамова склянка = 0.8 * 100 = 80 грамів цукру. 150 грамова склянка = 0.8 * 150 = 120 грамів цукру. 200 грамова склянка = 0.8 * 200 = 160 грамів цукру. 250 грамова склянка = 0.8 * 250 = 200 грамів цукру.
Як розрахувати вагу торта? Розрахунок ваги торта достатньо простий: 150 – 200 грам на людину потрібно помножити на кількість запрошених гостей.
Примітка від SvitPorad.com.ua: виходячи з об'єму повної граненої склянки в 250 мл з легкістю можна вирахувати, що в літровій банці вміщується 1200 г солі, а в півлітровій банці вміщується 600 грам солі.
Висота тортів може бути різною: від 7 сантиметрів до 12 см. Наприклад, торт вагою 1-2 кілограма може мати діаметр від 14 до 18 см. Торт вагою в 2-4 кг дорівнюватиме діаметр до 20 см. Якщо всередині начинка складна (наприклад, містить ягідний конфітюр або начинку «снікерс»), то торт діаметром 18 см.
1 чайна ложка манної крупи – 7 гр; 1 чайна ложка ванільного цукру – 4 гр; 1 чайна ложка оцту – 5 мл; 1 чайна ложка цукрової пудри – 10 гр.
Кількість % від норми 100 ккал; Калорійність: 322 кКал: 5.9%: Білки: 0.34 г: 0.1%: Жири: 0.07 г: Вуглеводи: 81.14 г: 11.5%