100 г вермішелі = 20 столових ложок. 90 г вермішелі = 18 столових ложок. 80 г вермішелі = 16 столових ложок. 70 г вермішелі = 14 столових ложок.15 лют. 2023 р.
Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб не википіла вода. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилини, а великі або довгі – 8-9 хвилин.
Насамперед, хочу нагадати, що найкорисніші макарони з твердих сортів пшениці. Калорійність їх в сухому вигляді становить 250-350 ккал на 100 г продукту.
Вона важить приблизно 70-80 г сушених або 100-110 г свіжих макаронів на людину", – зазначила Атіа.
Наприклад, буде 250 г. Тобто, 100 г конкретно ваших макаронів = 250 г варених. А 10 г сухих = 25 г варених. І ви наступні рази знатимете, що якщо ви собі зважили 250 г готових макаронів – це 100 г сухих.
Як варити макарони, щоб вони не злипалися – прості поради Спочатку потрібно поставити воду на вогонь, додати сіль і почекати, поки вона закипить. Тільки після цього поміщати у воду макарони, зменшити вогонь до помірного і періодично помішувати, щоб вони не злипалися.
100 г вермішелі = 1 повна 200 мл склянка або кухоль (чашка). Порада від SvitPorad.com.ua: у невеликих кількостях вермішель зручніше зважувати …