Тим розпиття "Лімончелло" – він п'ється невеликими ковтками, але не залпом, трохи затримується в роті.. Необхідно відчути весь букет та цитрусові ноти, а після вживання видихнути лимонні пари через ніс. Відразу ж після цього відчувається приємне тепло, яке поширюється по всьому тілу, і той самий хміль.25 Feb 2019
Італійською, тобто нерозбавленим, без закуски і неодмінно холодним. Ідеально – як діжестив. Перед їжею пити лікер небажаний, оскільки його насичений солодкий смак може перебити апетит. У поєднанні із соками, водою, іншими алкогольними напоями.
Коктейлі з Лімончелло Лимонний лікер можна пити не тільки в чистому вигляді, а також змішувати з іншими напоями.
Цей міцний лікер потрібно подавати винятково холодним. Коли будете його пити, Розтягуйте глотки і видихайте після кожного. Подавати цей напій прийнято після трапези (як дижестив), можна у супроводі фруктів та десертів.