Актуальні поради Українцям Як правильно відбити м’ясо?

Як правильно відбити м’ясо?

Відбивати м’ясо буде набагато легше і чистіше, якщо помістити шматочок у щільний пакет, наприклад, для заморозки, а потім гарненько відбити його спеціальним молоточком з опуклими зубцями. Поліетилен допоможе згодом легше зняти шматок м’яса, не пошкоджуючи його, до того ж обробна дошка не просочиться м’ясним соком.Sep 10, 2019

Щоб відбити м’ясо, необов’язково мати на кухні спеціальний молоток. Для цих цілей підійде будь-який щільний, твердий і міцний предмет. Краще використовувати кухонне начиння з металу або дерева, наприклад, качалку, важкий і товстий ніж, товкач для картоплі і навіть можна використовувати руки.

Як відбивати м’ясо / Фото: unsplash Маленька хитрість: можна перед приготуванням покласти м’ясо буквально на кілька хвилин у морозилку, щоб воно ледве прихопилося морозом – так його буде краще різати, і воно менше бризкатиме соком.

За відсутності молотка для відбивання скористайтеся ножем. Для цього покладіть філе на кухонну дошку і відбийте тильним боком ножа. Намагайтеся наносити удари під різними кутами. Для відбивання підійде великий і важкий кухонний ніж.

Related Post

Як правильно розділити слово для перенесення?Як правильно розділити слово для перенесення?

лі-ня Слово «лінія» можна переносити лише одним способом! Лінія чи по складах — початковий, прикритий, відкритий, 2 літери ні — середній, прикритий, відкритий, 2 літери я — кінцевий, неприкритий, відкритий,