Актуальні поради Українцям Як довго можна зберігати макову начинку?

Як довго можна зберігати макову начинку?

Готову макову начинку рекомендується зберігати у холодильнику не більше 10 днів. Для різноманітності смаку до неї можна додати горіхи або ягоди. Але не всі знають, як зробити смачну макову начинку для пирогів та булочок. Адже звичайний мак, який можна купити у магазині у сирому вигляді у випічку не додають.

Умови зберігання: від +2˚С до +10˚С та відносної вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: трохи більше 6 міс. від дати виготовлення. Відкрита заводська упаковка зберігається у холодильнику не більше трьох діб.

Якщо не збираєтеся використовувати макову масу відразу, в холодильнику можна зберігати її до тижня часу, а в морозильної камери до року.

Термін придатності та умови зберігання: З моменту відкриття оригінальної упаковки та часткового використання, продукт зберігати у щільно закритій упаковці при температурі від -5°С до +10°С не більше 30 діб.

Related Post

Як дізнатися чи є парапроктит?Як дізнатися чи є парапроктит?

Діагностика парапроктиту УЗД періанальної області; аноскопія (дослідження слизової оболонки кишечника); ректоромано- та колоноскопія (оцінка стану товстого кишечника); фістулографія (рентгенографія свищевого ходу із застосуванням контрастної речовини); КТ та МРТ. Тривалість цього

У якому фільмі Тарковського грав Янковський?У якому фільмі Тарковського грав Янковський?

Найкращі Фільми Андрій Рубльов Сталкер Дзеркало Іванове дитинство Ностальгія Серед його коханих фільмів — «Щоденник сільського священика» Брессона, «Причастя» Бергмана та «Назарін» Бунюеля. Це та ще й японське історичне кіно