Актуальні поради Українцям Навіщо потрібен кондитерський мішок?

Навіщо потрібен кондитерський мішок?

Кондитерський мішок (відсадковий мішок, також корнет) – предмет кухонного начиння, призначений для точного нанесення декоративних деталей із збитих вершків, кондитерських кремів, майонезу або надання форми тісту, наприклад для печива у формах або на деку.

З одноразовим кондитерським мішком можна прикрасити десерти та тістечка збитими вершками або кремами. Але для формування виробів із тіста варто вибрати багаторазові пристрої. Багаторазовий мішок дозволить без проблем приготувати торти, капкейки, тістечка з рідкого тіста та прикрасити їх за власним бажанням.

  • Шоколад
  • Харчові ароматизатори, екстракти, ваніль
  • Фруктове пюре
  • Начинки кондитерські
  • Сублімовані фрукти та сухоцвіти
  • Цукор, сиропи та замінники цукру
  • Айсинг, альбумін
  • Желатин, пектин, агар-агар

Шприци бувають різних обсягів та конструкцій, проте практично завжди вони вимагають участі у роботі обох рук. Втім, пристосуватися однією рукою штовхати поршень, а другою – спрямовувати насадку, можна досить швидко. Кондитерський мішок – це мішок з м'якого матеріалу у формі конуса.

Related Post

Як залити рівну ковзанку?Як залити рівну ковзанку?

Заливати ковзанку потрібно холодною водою зі шланга, поступово, по півсантиметра, нарощуючи товщину льоду. Коли один шар схоплюється, можна лити знову. На думку знавців, оптимальна для заливання ковзанки температура –15…–20 градусів.