У більшості випадків ознаки харчової інтоксикації проходять протягом 1-10 днів, але в деяких випадках може бути більше. Симптоми норовірусної інфекції виявляються протягом 12–48 годин після зараження.6 Oct 2021
У першу добу краще утриматися від їжі. З другого дня до раціону дозволяється вводити рідкі каші, нежирні бульйони, овочеві супи, тушковані овочі, пшеничні сухарі. Поступово можна додавати відварене м'ясо індички чи курки, яйця, рис. До звичного харчування слід повертатися не раніше, ніж за тиждень.
Симптоми отруєння: головний біль, шлункові спазми, висока температура, нудота, блювання, рідке випорожнення до 10-15 разів на добу (випорожнення водянисті, рясні, зеленого кольору, зі смердючим запахом, домішкою слизу).
Симптоми харчового отруєння Перелічимо типові: спазмічні чи статичні болі у сфері живота; нудота та блювання (часто неодноразова); порушення випорожнень (діарея);