Актуальні поради Українцям Як змінюється вага курячого філе під час варіння?

Як змінюється вага курячого філе під час варіння?

Зміна ваги м’яса під час теплової обробки

Вид продуктуВідсоток зменшення ваги
Баранина40-45%
М’ясо птиці (курятина, індичатина, м’ясо курчати)30%
Кролятина25-30%
Риба15-20%

Найбільше втрат при цьому у риби, м’яса та овочів. Риба втрачає сумарно до 50% ваги (голову, плавники і нутрощі), м’ясо – до 34% ваги (залежно від виду сировини), овочі – до 35% ваги в середньому (зрізають бадилля, шкірку, вічка, корінці тощо).

Значить: 100%-40%=60%. Виходить, після варіння залишається 60% від ваги свіжого м’яса.

Related Post

У чому різниця між УЗД та УздгУ чому різниця між УЗД та Уздг

На відміну від звичайного УЗД, УЗДГ показує рухомі об'єкти. Під час сканування лікар звертає увагу на звивистість судин, вивчає структуру стінок артерій та вен, визначає їх товщину, величину просвіту, прохідність,

Як оформити завдаток без нотаріуса?Як оформити завдаток без нотаріуса?

Передача задатку за квартиру завжди оформляється письмово. Документ можна назвати як «Угода про задатку» або «Договір про задатку». Юридичної різниці між ними немає, головне, щоб саме слово «завдаток» обов'язково було

Як зберігають банани під час перевезення?Як зберігають банани під час перевезення?

Для газації банани, що зберігаються на складі при +13-15 ° C в стандартних вентильованих коробках, переносять в теплоізольовану газову камеру, де спочатку банани прогріваються до +18-20 °C. Потім камера заповнюється