Актуальні поради Українцям Як в'ялити м'ясо у Дегідрататорі?

Як в'ялити м'ясо у Дегідрататорі?

Рекомендована температура сушіння м'яса та риби в дегідрататор Риба зазвичай сушиться при температурі 50-60 ° С протягом 6-8 годин. Курка та інший птах – 70 ° С на 5-6 годин або 50-55 ° С на 10-14 годин. Яловичина та інші види тварини м'яса – 60-65 ° С протягом 12-14 годин.

Добре замариноване м'ясо викласти на рівні електросушарки, злегка притискаючи до ґрат. Встановити рівні з викладеним м'ясом на електросушарку, накрити кришкою та запустити дегідрацію при температурі 60°С – 70°С. В'ялити м'ясо від 8 до 20 год. на свій смак залежно від необхідного рівня вологості готового продукту.

Підсушені шматки сирого м'яса обвалюємо в спеціях, солі і укладаємо в посудину, обсипані і повністю вкриті сіллю. Закриваємо плівкою, забираємо в холодильник на 3 доби. Після доби перебування в холодильнику м'яса виступить багато рідини, її треба злити та досипати знову сухою солі.

Related Post

Як висушити стіни у будинку?Як висушити стіни у будинку?

Виходячи з цього, стінки потрібно висушити. Для цього можна використовувати обігрівачі, залишивши їх на кілька годин у приміщенні. Можливо також добре провітрити його, залишивши на деякий час вікна відкритими, щоб

Де краще знімати у Стамбулі?Де краще знімати у Стамбулі?

До найпопулярніших районів належать: Фатіх, Бейоглу, Шишлі, Аксарай, Еміненю, Лалелі, Галата, Маслак, Ортакей і Бешикташ, Сіркеджі, Фенер і Балат. На азіатській стороні мало цікавого. Для першого відвідування Стамбула варто вибрати

Як зберегти березовий сік на довгий час?Як зберегти березовий сік на довгий час?

Додайте лимонну кислоту та цукор, потім процідіть через марлю і розлийте по стерилізованих банках. Герметично закатайте. Банки потрібно тримати перевернутими, доки вони не охолонуть. Законсервований нектар може зберігатись до 2