Мукбанг чи мокпан – Форма фудблогінгу, коли ведучий смачно їсть перед камерою і іноді спілкується з аудиторією. У подібних відео вражає не тільки величезна кількість їжі, яку стример поглинає за одну трансляцію, але те, що більшість біджеїв худенькі.
Корейці намагаються зводити до мінімуму споживання оброблених, жирних чи солодких продуктів, а при приготуванні їжі не використовують багато жиру, віддаючи перевагу запеченим стравам. За столом багато овочів – їх прийоми їжі зазвичай багаті на клітковину, яка допомагає травленню. Що цікаво, корейці практично не їдять хліб.
Корейська традиційна медицина приписує часнику здатність «позбавляти холоду чи холодної енергії, наповнюючи тіло теплою енергією, чи енергією ян».
Тотхоримук (кор. Dotorimik) – страва корейської кухні, різновид желе (Борошно), готується з крохмалю жолудів. Виробництво борошно почалося в гірських районах країни, там, де дуби вдосталь виробляли шлунки в такій кількості, що вони увійшли до раціону. корейців.