Актуальні поради Українцям У чому краще вимочувати кролика?

У чому краще вимочувати кролика?

Вимочувати можна в звичайній чистій воді, в молоці, слабкому розчині оцту чи вина. Часом коригуйте процес самостійно залежно від ваших ресурсів. Можна залишити м'ясо вимочуватися на ніч, а можна обмежитись і 30 хвилинами, якщо поспішайте. Від того, скільки проведе в рідині тушка, залежить і результат.Apr 16, 2019

Як і інші види м'яса, м'ясо кролика перед приготуванням краще замаринувати – це зробить його м'якшим та ароматнішим. М'ясо молодого кролика можна замочити у сироватці чи воді.

Молодих кроликів або «магазинних» вимочувати слід лише у воді, сироватці чи вині. Оцет використовується, якщо запах справді сильний і з якихось причин неприємний. Оцет у цьому випадку приглушує запах, але робить кролика не таким виразним.

Є спеції, які покращують смак кролика. Це цибуля, лавровий лист, чорний перець, сіль. Інші додаються до смаку. До м'яса кролика також підійдуть: кріп, петрушка, базилік, чебрець, коріандр, лимон, часник, селера, кориця, гвоздика та ягоди ялівцю.

Related Post

Як розпізнавати сирену?Як розпізнавати сирену?

Які є види сигналів сирен Попереджувальна сирена – один постійний рівномірний гудок тривалістю 7 секунд. У такому випадку потрібно увімкнути радіо або ТБ та прослухати подальші інструкції. Сигнал загальної тривоги

Як виявляється помилкова вагітність у йоркуЯк виявляється помилкова вагітність у йорку

У собаки росте живіт, вона більше їсть, набухають соски та навіть виділяється молоко. При хибній вагітності у собаки відбуваються перейми, але щенят немає, і це також позначається на поведінці тварини.