Актуальні поради Українцям Як схуднути за допомогою кардамону?

Як схуднути за допомогою кардамону?

Щоб скинути вагу, можна просто посипати зернами кардамону вже готові страви – м’ясо, гарніри, салати, а можна готувати спеціальні чаї для схуднення. Один із найдієвіших рецептів – заварити чайну ложку зерен кардамону склянкою окропу, настояти протягом десяти хвилин і випити за півгодини до вживання їжі.Sep 5, 2014

Кардамон корисно приймати з молоком, тому що ця пряність нейтралізує підвищене виділення слизу, яке можна спровокувати в організмі вживанням молочних продуктів, особливо в холодному вигляді. Як лікарський засіб кардамон краще вживати з підігрітим, але не доведеним до кипіння молоком.

Крім антиокислювальних властивостей, аскорбінова кислота у складі кардамону чинить на організм жінки протизапальну та імуномодулювальну дію, бере участь у синтезі колагену, сприяє розрідженню крові та є профілактикою утворення тромбів.

Спершу для чаю з кардамоном і корицею необхідно подрібнити кардамонові плоди (8-10 штук), залити їх окропом і дати настоятися протягом 5-10 хвилин. Потім уже цим настоєм можна заливати решту інгредієнтів.

Related Post

Навіщо застосовують пенталгін?Навіщо застосовують пенталгін?

Показання до застосування Больовий синдром різного генезу, у тому числі при болях у суглобах, м'язах, радикуліті, менструальних болях, невралгіях, зубному та головному болях (у тому числі при головному болі, обумовленому

Для чого призначають ніфедипін під час вагітності?Для чого призначають ніфедипін під час вагітності?

-Міметики – лікарські засоби, що використовуються для лікування загрози переривання після 24-25 тижнів вагітності або передчасних пологів понад 30 тижнів. Препарати цього ряду (ритодрин, Гініпрал, сальбутамол та ін.) Показання активних

Як довго можна зберігати яйця без холодильника?Як довго можна зберігати яйця без холодильника?

Курячі дієтні яйця можна зберігати без холодильника не більше семи днів; їдальня до 25 діб; миті – не більше 12 діб. У холодильнику термін зберігання також відрізняється: якість курячих яєць