У процесі заморожування лимона, його сік структурується. Завдяки цій властивості рідина, що міститься в цьому фрукті, засвоюється в організмі швидше, ніж зазвичай. Чи є користь? Можливо, ви здивуєтеся, але під час шокового заморожування цінні речовини, що містяться в цьому фрукті, примножуються у багато разів.
Корисні властивості лимона в морозильній камері зберігаються протягом 3-4 місяців за температур и-18 градусів. Що менша заготівля, то менший термін її зберігання в морозильній камері, наприклад, цедру лимона я б радила використати якнайшвидше, а ось цілий лимон пролежить найдовше.
Про те, що лимон дуже корисний, сперечатися не доводиться. А ось навіщо його заморожувати, якщо на прилавках він є цілий рік? Але, виявляється, заморожений лимон має набагато більший список корисних властивостей, ніж свіжий.