Актуальні поради Українцям Як правильно солити рибу перед смаженням?

Як правильно солити рибу перед смаженням?

3. Якщо ви не хочете, щоб риба виявилася прісною, то посолити рибу перед смаженням треба правильно. Засипте рибу сіллю (більше – не менше) і залиште на півгодини. Якщо хочете натирати спеціями, то зробіть це тоді. Mehr 11, 1392 AP

Для її приготування зазвичай потрібно багато солі. При жарінні тушку риби потрібно натерти приблизно 2-3 ч. л. солі за кілограм.

Якщо ви збираєтесь смажити рибу, то її потрібно посолити за 10-15 хвилин до приготування, тоді у процесі смаження вона не розвалюватиметься.

Додаючи 30 г цукру на 1 кг рибим'ясо стає більш ніжним і соковитим. Цукор не дозволяє «пересолити» рибу. Використання цукру допомагає зберегти еластичність рибки. Якщо під час посолу не додати цукор, рибні тушки або філе просто дерев'яніють.

Related Post

Як хрін впливає на серце?Як хрін впливає на серце?

Хрін не рекомендується: при хронічних захворюваннях ШКТ; при захворюваннях ШКТ, що супроводжуються підвищеною кислотністю; при захворюваннях печінки; при захворюваннях нирок; дітям; людям, схильним до алергічних реакцій; вагітним і жінкам, що