3. Якщо ви не хочете, щоб риба виявилася прісною, то посолити рибу перед смаженням треба правильно. Засипте рибу сіллю (більше – не менше) і залиште на півгодини. Якщо хочете натирати спеціями, то зробіть це тоді. Mehr 11, 1392 AP
Для її приготування зазвичай потрібно багато солі. При жарінні тушку риби потрібно натерти приблизно 2-3 ч. л. солі за кілограм.
Якщо ви збираєтесь смажити рибу, то її потрібно посолити за 10-15 хвилин до приготування, тоді у процесі смаження вона не розвалюватиметься.
Додаючи 30 г цукру на 1 кг рибим'ясо стає більш ніжним і соковитим. Цукор не дозволяє «пересолити» рибу. Використання цукру допомагає зберегти еластичність рибки. Якщо під час посолу не додати цукор, рибні тушки або філе просто дерев'яніють.