Актуальні поради Українцям Скільки калорій у супі щи зі свининою

Скільки калорій у супі щи зі свининою

Середня калорійність борщу – 36 ккал на 100 г. Тобто, одна порція (300 г) міститиме всього лиш 108 ккал. Це стосується борщу без засмажки і сала, але з нежирним м'ясом. Якщо овочі засмажуються, а в рецептурі йде свинина, то калорійність борщу може суттєво зрости (до 64-90 ккал на 100 г).

Поживна (харчова) цінність в 100г продукту: білки 5,0г; жири 10,4г; вуглеводи 8,9г. Енергетична цінність (калорійність) в 100г продукту: 149 ккал (624 кДж).

від 70 до 100 ккал / 100 г: супи з крупами, бобовими і м'ясом (яловичини, телятини, птиці зі шкіркою); від 80 до 150 ккал / 100 г: наваристі супи (на бульйоні з жирного м'яса), супи-пюре з вершками, жирними сирами, вершковим маслом тощо. Слід враховувати, що це вказана калорійність на 100 г разом із рідиною.

Поживна (харчова) цінність в 100 г продукту: білки – 1.47 г; жири – 1.5 г; вуглеводи – 7.3 г. Енергетична цінність (калорійність) в 100 г продукту: 198.3 кДж (50.8 кКал). Умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18°C.

Найпоширеніші види такого хлібу містять в середньому 220-270 ккал. Наприклад, батони, багети, чіабати, лаваші, піти, селянський хліб тощо. Калорійність білого хліба також залежить від додатків.





Кількість % від норми 100 ккал; Калорійність: 34 кКал: 5.9%: Білки: 1.7 г: 6.5%: Жири: 1.8 г: 9.4%: Вуглеводи: 2.7 г: 3.5%

Related Post

У чому різниця між NPS та CSI?У чому різниця між NPS та CSI?

NPS – індекс споживчої лояльності, що відбиває готовність рекомендувати компанію іншим клієнтам; CSI – індекс задоволеності клієнтів. Індекс задоволеності споживачів (Customer satisfaction Index, CSI) – це оцінка рівня задоволеності клієнта

Як Лайт убив Л?Як Лайт убив Л?

Наприкінці оповіді Лайт Ягами гине, тому що Рюк, за угодою використовує Зошит і бог смерті, що дав Зошит, записує його ім'я у своїй Зошиту і відлітає у свій світ. В

Як правильно зробити штрих-код?Як правильно зробити штрих-код?

Як зробити штрих‑код Перші три (дві) цифри коду EAN-13 позначають країну-виробник товару Наступні чотири цифри є код підприємства-виробника товару Наступні п'ять цифр означають код товару за класифікацією виробника 13-та цифра