Заповнюйте келих напоєм лише на чверть, а після закінчення – нічим не закушуйте. Загальна температура для добре витриманого напою – кімнатна. Для цього достатньо погріти наповнену склянку в руці. Подібний вигляд бурбона прийнято пити у абсолютно чистому вигляді, нічим не розбавляючи.
Ідеальна температура для дегустації напою – +18-20°С. Так найкраще розкривається букет смаків та ароматів. А щоб детально відчути кожну нотку, потрібно трохи потримати склянку в долонях – коли напій нагріється, розкриються усі його смакові якості.
Віскі – це міцний напій, що виготовляється з різних зернових культур за допомогою дистиляції. Бурбон – Це сорт віскідля виробництва якого використовується кукурудза. Відмінність віскі від бурбона полягає саме у використовуваній сировині. За законом США бурбон має складатися із кукурудзи як мінімум на 51%.