Краще зберігати фарш у холодильнику в тій упаковці, в якій він був куплений; Не відкривайте упаковку до початку приготування. Фарш можна заморозити, в цьому випадку його можна зберігати до 3-4 місяців без шкоди для його якості.
12:00 М'ясний Свіжий сирий фарш з яловичини або свинячого м'яса може протриматися в холодильнику при температурі до +6 градусів 12 годин, у морозилці при -18 градусах – 3 місяці. Ялов'ячий та свинячий напівфабрикат можна тримати при плюсовій температурі не довше 1-2 годин.
Як упакувати продукт перед зберіганням зберегти фарш у холодильнику, потрібно помістити його в контейнер із пластмаси або у скляний контейнер із кришкою. Обернути посуд у харчову плівку та поставити в холодильник.
Термін зберігання продуктів у вакуумній упаковці
У холодильнику | Без вакуумної упаковки (добу) | У вакуумної упаковки (добу) |
---|---|---|
М'ясо | 4-5 днів | 8-10 днів |
Свіжа риба | 2 днів | 4-5 днів |
Копчена ковбаса | 90 днів | 365 днів |
Твердий сир | 12-15 днів | 50-55 днів |
•Sep 23, 2016