Актуальні поради Українцям Як тонко нарізати локшину?

Як тонко нарізати локшину?

Тісто на локшину має бути дуже тонким, трохи більше 0,5 мм. Для широкої локшини і пельменів можна розкотити трохи товщі. Щоб розкотити пласт потрібної форми та розміру, (наприклад, за розміром листа або круглу основу для піци) зручно використовувати силіконовий килимок для розкочування тіста із розміткою.

Ідеально нарізати локшину можна звичайним кухонним ножем.

Після того, як вода закипіла, її слід посолити та зменшити вогонь. Наступним кроком у каструлю висипаються макарони та періодично помішуються, щоб вони не злиплися. У середньому макаронні вироби варяться від 6-8 хвилин і більше, залежно від сорту та виду макаронів.

Related Post

Як правильно заморозити журавлину та брусницю?Як правильно заморозити журавлину та брусницю?

Просушити ягоди на кухонному рушнику. Розкласти ягоди брусниці в один шар у пакети для заморожування. Закрити пакети, максимально вичавивши при цьому повітря. Відправити в морозильну камеру для зберігання. Збирати її

У якому році було ухвалено Білль про права?У якому році було ухвалено Білль про права?

Сьогодні вони відомі як Білль про права. Поправка I (ратифіковано 15 грудня 1791 р.) «БІЛЬ ПРО ПРАВА» 1689 (англ. Bill of Rights) – один з конституційних актів Великобританії. З'явився юридичним