Замість плівки можна скористатися пергаментним папером. Якщо є відповідне місце з температурними показниками не нижче +4 °С, то бісквіт спокійно може зберігатися і там. За таких умов придатність бісквітних коржів складатиме 5 днів.Mar 30, 2021
– без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – зберігання у холодильнику при температурі + 4°С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випічки можна також у морозилці.
Зберігати бісквіти в холодильнику можна до 7 днів, в морозилці до місяця, але чим свіжіше бісквіт тим краще.
Листкові коржі зберігають у щільно закритому пакеті у сухому місці при кімнатній температурі до 2 тижнів.