Напій починає переходити з основи у верхню частину. Як тільки струмки стануть тонкими і Мокка почне «фиркати», знімаємо кавоварку з плити. Переливаємо у чашку. Кава готова!
Воду потрібно налити трохи нижче, ніж клапан скидання тиску у верхній частині основи кавоварки. Цей клапан необхідний для скидання зайвого тиску, якщо, наприклад, ви використовуватимете занадто дрібний помел і вода не зможе пройти через каву.
Як зварити каву в гейзерної кавоварки?
- Наливаємо у нижню частину воду строго до позначки.
- Встановлюємо на неї вирву з фільтром.
- Насипаємо мелений кава.
- Ставимо зверху чашу, в яку збиратиметься приготований кава.
- Перевіряємо герметичність всіх з'єднань.