Актуальні поради Українцям Як працюють у кондитерському цеху?

Як працюють у кондитерському цеху?

У виробничому цеху виконуються основні технологічні операції, а в допоміжних приміщеннях розміщують комору добового запасу сировини, мийну тари та інвентарю, відділення обробки яєць, експедицію з охолоджуваною камерою для короткочасного зберігання готової продукції.

До складу кондитерського цеху зазвичай входять кілька підрозділів. Зокрема, тістомісильний, тісторозподільний, випічний, вистигальний, оздоблення виробів, приготування кремів, фаршів. А також мийна для яєць, тари, посуду та експедиційне відділення.

Керівництво кондитерським цехом здійснює начальник цеху. У кондитерському цеху можуть бути організовані три бригади. Перша здійснює приготування булочних виробів, друга – виготовлення тістечок, третя – тортів. До кондитерської бригади входять кондитери 5, 4, 3 розрядів, до окремої бригади належать пекарі.

Related Post

Як правильно збирати мелісу для сушіння?Як правильно збирати мелісу для сушіння?

Коли збирати мелісу для сушіння? Молоду мелісу збирають до цвітіння, приблизно з кінця травня до початку липня. Якщо Вашій рослині менше трьох років, вона ще не набрала сил, тому краще

Як довго варити кролика для собаки?Як довго варити кролика для собаки?

Корисне м’ясо кролика, можна давати тільки повністю здоровим собакам. Таке м’ясо багате на нікотинову кислоту, залізо, фосфор, марганець, вітаміни групи В і аскорбінову кислоту. Кролятина належить до дієтичних видів м’яса