Коли зварити плов

Скільки часу тримати плов під кришкою?

Залишаємо каструлю на маленькому вогні із закритою кришкою 20 хвилин. Після закінчення 20 хвилин вимикаємо вогонь, знімаємо каструлю з плити. Відкриваємо кришку, витягаємо голівку часнику (викидаємо) і тепер перемішуємо рис із м'ясом, цибулею та морквою. Плов готовий!

Скільки часу варити плов після закипання?

Плов – пікантна страва з м'яса, овочів та рису, спецій, що традиційно готується у казані. Загальний час приготування – від підготовки рису до подачі на стіл – складає близько 2,5-3 годин. Тривалий термін обумовлений великою кількістю процесів, поетапною закладкою інгредієнтів.

Related Post

Як можна вчитися від центру зайнятостіЯк можна вчитися від центру зайнятості

Яке навчання можна пройти у центрі зайнятості? Пропонуємо безробітним громадянам 2023 року пройти безкоштовне навчання професій (спеціальностей, кваліфікацій), затребуваним на ринку праці: Бухгалтерський облік Водій автомобіля (категорія "С", "Д", "СЕ")

Для чого потрібний Майстер функції: корисні поради та приклади використанняДля чого потрібний Майстер функції: корисні поради та приклади використання

Зміст:1 Навіщо потрібен майстер функцій?2 Що таке Майстер функцій у Excel?3 Для чого використовуються формули та функції в Excel?4 Навіщо можна використовувати умовне форматування? Майстер функції є потужним інструментом, який