Актуальні поради Українцям Як вибрати рибу гарячого копчення?

Як вибрати рибу гарячого копчення?

М'ясо якісної риби гарячого копчення однорідного кольору і добре відокремлюється від кісток. Якщо тушка щільної консистенції і трохи присушена, це показник якості риби холодного копчення. За ГОСТом в таку рибу солі кладуть багато, тому зверху на тушці навіть може бути білуватий сольовий наліт.

Основна вимога, яка пред'являється до риби для гарячого копчення – Це щільна луска. У цьому плані «виграють» такі сорти риби, як окунь, судак, лящ, жерех. Серед морських мешканців із щільною лускою мойва, морський окунь, тріска та скумбрія.

Якісно приготовлена риба гарячого копчення має однорідний колір. При цьому м'ясо дуже добре відокремлюється від кістки. Якщо консистенція щільна, а тушка трохи присушена, це свідчить про якісному холодному копченні рибної продукції.

Як відрізнити рибу натурального копчення та копчену за допомогою "рідкого диму"

  1. Маслянисті розлучення. Продукція, копчена "Рідким димом", відливає масляною палітрою. …
  2. Тяжка. Вимочена в хімічному розчині риба, набирається ним і стає тяжкою. …
  3. Сильний копчений запах. …
  4. М'яка.

Sep 17, 2016

Related Post

Як зберегти часник до нового врожаю?Як зберегти часник до нового врожаю?

Для цього потрібно приготувати скляні банки та марлю. Банки рекомендується промити та простерилізувати, скласти в них головки часнику так, щоб залишилося небагато вільного місця. Порожнечу зверху потрібно заповнити марлею в

Як часто потрібно чистити костюм?Як часто потрібно чистити костюм?

Костюми, які носять регулярно, слід здавати у хімчистку не рідше одного разу на квартал. У період між хімчисткою слід використовувати делікатні щіточки для догляду за тканиною, щоб матеріал виглядав як