Актуальні поради Українцям У чому особливість осетинського пирога?

У чому особливість осетинського пирога?

Основна особливість осетинської випічки – це завжди тонкий шар тіста та велика кількість соковитої начинки. Найчастіше пироги готують з національним сиром, що має своєрідний смак та аромат. Як начинку використовують також і інші продукти: картопля, капусту, м'ясний фарш, бурякове бадилля, гарбуз.Apr 3, 2022

Чим відрізняється осетинський пиріг від звичайного слов'янської? Співвідношенням тіста та фаршу. Їх беруть порівну або з невеликою перевагою у бік наповнювача. Тому в осетинських пиріг тонкий шар хрусткого тіста і багато-багато соковитої та ароматної начинки.

Три пироги, що лежать один на одному, можуть трактуватися як три рівня: небо – верхній, вода – середній, земля – нижній. Також є трактування, згідно з яким пироги позначають минуле, сьогодення та майбутнє, а їхня кругла форма — землю.

Від самого початку осетинський пиріг символізує Сонце, головне світило для людей, тому все осетинське застілля "обертається" навколо осетинських пирогів! А три осетинських пирога, Складені один на одного, уособлюють три стовпи – Бога, Сонце і Землю.

Related Post

Для чого потрібен шоу-рум?Для чого потрібен шоу-рум?

Шоу-рум – це приміщення, де компанія демонструє свою продукцію. При цьому виставляються не самі товари, а тільки їхні зразки. Клієнт дивиться, визначається, а потім замовляє продукцію з потрібними йому параметрами.

Як допомогти дитині Меланхоліку?Як допомогти дитині Меланхоліку?

Як допомогти меланхоліку Йому важливо відчувати, що його кохають. Частіше говоріть йому про це. Зайвий раз поцікавтеся, як минув день. Уважно ставтеся до його переживань, підтримуйте дружні стосунки. Меланхолікам важливо

Як називається шампанське Абрау Дюрсо?Як називається шампанське Абрау Дюрсо?

Ігристе вино "Абрау-Дюрсо" представлене сімома лінійками: Foliage, Victor Dravigny, Light, "Імперіал", "Міллезіми", "Питоме Відомство" та "Російське Шампанське". Виноробня також випускає серію тихих столових вин "Абрау". Найпопулярніші серед них — напівсолодке,