Актуальні поради Українцям Як ви мочити свинячі бруньки?

Як ви мочити свинячі бруньки?

Однак професійні кулінари радять вимочувати нирки у простій холодній воді 5-8 годин. Змінивши воду 2-3 рази. Можна також вимочувати нирки, попередньо розрізавши їх навпіл чи зробивши на нирках неглибокі надрізи, горизонтальні чи вертикальні.

Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити нирки водою втретє і варити до готовності близько 1:00.

У кулінарії свинячі нирки використовуються для приготування перших, других та делікатесних страв. Головне – не змішувати їх із іншими субпродуктами. З свинячих бруньок виходять чудові розсольники та солянки, шашлики та рагу, закуски та запіканки.

Для тих, хто побоюється цього продукту (як ми, пробуючи вперше) варто трохи вимочити у проточній воді, достатньо 15 хвилин. Той, хто вже пробував ниркиможе пропустити цей етап, тому що вони, як виявилося, не мають неприємного запаху.

Related Post

Як лікувати високий білірубін у крові?Як лікувати високий білірубін у крові?

Лікування підвищеного білірубіну: приймання медикаментів, зокрема фенобарбіталу, якщо йдеться про лікування синдрому Жильбера, і гепапротекторів – у тому разі, коли причиною запального процесу стало ураження печінки; фототерапія, що передбачає опромінення

Навіщо Корвалол?Навіщо Корвалол?

Корвалол – це комбінований препарат, що сприяє зниження збудження центральної нервової системи. Корвалол полегшує настання природного сну. Фенобарбітал у складі препарату має седативний і м'який снодійний ефект. Етилбромізовалеріанат має седативну