Актуальні поради Українцям Навіщо потрібна патока у випічці?

Навіщо потрібна патока у випічці?

Додавання патоки у хлібне тісто замість цукру дозволяє збільшити пористість та еластичність м'якуші випеченого хліба, випічка набуває додаткового аромату і приємного смаку, продовжується термін зберігання готового хліба. Тому за бажання ви можете замінити цукор на патоку у будь-якому рецепті хліба.

Патока використовується в кондитерському та консервному виробництвах, пивоварінні, а також у спортивному харчуванні та для виробництва аппретів. Патока затребувана кондитерською промисловістю при виготовленні пряників та деяких сортів хліба.

При виробництві пива патока забезпечує глибоке бродіння продукту, підвищує його смакову стабільність, продовжує термін зберігання напою. При виробництві безалкогольних напоїв патока є замінником цукру, робить продукти дієтичними, покращує колір.

Related Post

Навіщо призначений штучний дренаж?Навіщо призначений штучний дренаж?

Головним завданням та призначенням сучасної дренажної системи є якісне відведення вод, недопущення збільшення рівня стоків вище за проектоване. Нормальний водотік сприятливо позначається на терміні служби будівель, рослин, благоустрій території.Jul 16,