Актуальні поради Українцям Як зберігати зелені помідори, щоб вони достигли?

Як зберігати зелені помідори, щоб вони достигли?

Найкраще скласти зелені помідори в одну коробку, а помідори, що частково дозріли в іншу коробу, і обидві коробки помістити в темне місце. Бажано накрити коробки газетою, Що дозволить помідорам не тільки швидше дозріти, а й зберегти свою свіжість довше.

Зберігати зелені помідориЩоб вони почервоніли вдома, необхідно при температурі від +8°С до +15°С. У таких умовах процес дозрівання здійснюватиметься поступово. Якщо збільшити температурний режим до +18°С – +21°С, дозрівання піде швидше, але є ймовірність, що якість постраждає.

15 СПОСІБ ПРИСКОРЕННЯ ПОСУДУВАННЯ ПОМІДОРІВ

  1. Більше сонячних променів. Помідорам потрібно дуже багато сонячного світла. …
  2. Збирання бурих плодів. …
  3. Обприскування настоєм кропиви. …
  4. Обприскування йодним розчином. …
  5. Видалення квітконосів. …
  6. Зменшення поливу. …
  7. Наскрізний розріз у підставі ствола. …
  8. Проколювання плодів.

0:021:00Suggested clip 42 secondsЯк зелені помідори зробити червоними – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Related Post

Які можуть бути канали?Які можуть бути канали?

За типом середовища поширення канали зв’язку поділяються на дротові, акустичні, оптичні, інфрачервоні та радіоканали. Загалом існує чотири види каналів продажів, один прямий і три непрямі: корпоративний канал продажів (прямий канал);

Які фрези найкраще купити для апаратного манікюруЯкі фрези найкраще купити для апаратного манікюру

Керамічні фрези Найкращі насадки для апаратного манікюру. Довговічні, безпечні, підходять для найбільш різноманітних цілей. Керамічні фрези ідеально підходять для чутливих нігтів або для клієнтів, які відчувають дискомфорт від ТВС фрез.

Які таблетки для підвищення естрогену?Які таблетки для підвищення естрогену?

АКРИХІН 1. АСПЕН ФАРМА 3. ВАЛЕАНТ 1. ВЕРТЕКС 1. Д-Р КАДЕ 1. 1) Які продукти харчування піднімають естроген у жіночому організмі? насіння льону та кунжуту; горіхи (фісташкові, волоські); бобові (сочевиця,