У пластикових контейнери без повітря продукт зберігається до шести місяців, а в відкритою бляшаному банку — всього добу. Існує кілька способів продовження свіжості продукту – банки обкладають льодом, ядра обдають солоним окропом та заливають оливковою олією.
Якщо він куплений на вагу і упакований у пластик без повітря, то до чотирьох тижнів, якщо банку з консервами розкрили. Важливо! Перекладати делікатес у скляну тару слід акуратно – ікринки легко пошкодити, що може призвести до зменшення терміну придатності. Зберігати червону ікру можна і у пластиковій банці.
У пластикової тарі з герметично закритою кришкою ікру допускається зберігати трохи більше 3-х тижнів. Якщо ви купили развесную ікру, то в домашніх умовах вона зберігається трохи більше тижня. При покупці необхідно переконатись у свіжості такого продукту.